Završen Letnji Teniski Kamp No Limits 2013

30.08.2013.

Ovogodišnji kamp okarakterisalo je lepo vreme, veliki broj učesnika i po  prvi put program koji je namenjen odraslima, odnosno pratiocima i roditeljima koji su dovodili svoju decu na kamp, a nisu znali kako da pametno iskoriste svoje vreme. Za njih smo ove godine pripremili program koji se po mnogo čemu poklapa sa programom koji je namenjen takmičarima ali je prilagodjen za rekreaciju i početnike. Kao i ranijih godina Tenis Kamp “No limits” pohadjala su deca iz Kanade, Amerike, Abu Dabija, Bahreina, Rusije, Švajcarske, Kipra, Belgije, Crne Gore i Srbije.

Za ugodan boravak na ovoj lepoj planini pobrinuli su se Vila Nikola čiji smo bili gosti i hotel Putnik, naš dugogodišnji partner. Čist planinski vazduh, prijatna temperatura, nadmorska visina od 1700m uz lepo vreme koje nas je pratilo bilo je više nego dovoljno da bi ispunili sve ono što smo planirali za ovogodišnli letnji teniski kamp koji je bio veoma dinamican i zanimljiv.

Kao i ranijih godina kamp su pomogli sponzori: BPM-Sector, satovi kojima smo merili vreme, MARLEM-Yonex, koji se pobrinuo za našu tenisku opremu, BEBA KIDS, čije majice vec godinama koristimo na treninzima i IntAct-Compex, koji nam svojim proizvodima omogućava kvalitetniji trening i brži oporavak nakon treninga.

Footing, naporni kondicioni i teniski treninzi, streching, izleti, bazen, samo su neke od aktivnosti koje smo upražnjavali na našem letnjem teniskom kampu.  Učesnici će ih se rado sećati, dok budu gledali fotografije sa kampa. Polaznici su za vreme kampa živeli na način na koji to rade profesionalni sportisti. Veliki broj mail-ova i zahvalnica koje smo dobili za organizaciju Letnjeg Tenis Kampa “No limits 2013’’ nam svedoči da smo posao dobro obavili ali nas takođe obavezuje da sledeće godine budemo još bolji.sponzori