Završen Tenis Kamp No Limits Tara 2015

26.08.2015.
           Po drugi put Nacionalni Park Tara nam je bio dobar domaćin i omogućio da uspešno izvedemo Letnje Teniske Pripreme. Smešteni u Hotelu Beli Bor koji nas je i ove godine  svojim sadržajima i ljubaznim osobljem ugostio i omogućio nam da Letnji Teniski Kamp No Limits 2015 izvedemo baš kako smo i planirali.
          Planinski Vazduh, ugodna temperatura , dobri tereni sa tvrdom podlogom, i odlicna hrana učinili su naš boravak veoma prijatnim.  Naporni treninzi kako tenisa tako i kondicije , video analiza tehnike udaraca i kretanja , fizički testovi , dopunski sportovi  kao fudbal, košarka i posebno odbojka koju svi dobro igramo su dobitna kombinacija kako da svoje sposobnosti popravimo i dovedemo na zavidan takmičarski nivo. Da bi to i proverili organizovali smo dosta testiranja, kontrolnih mečeva i završni turnir koji ima za cilj da svakom pojedincu pokaže koje su mu trenutne mogućnosti.
          Pauze izmedju treninga koristili smo da mišiće opuštamo u zatvorenom bazenu u Hotelu Omorika i prijatnim šetnjama kao i poludnevnim izletom gde smo videli još neke lepote ovog kraja, kao što su mnogi vidikovci sa kojih se pruža divan pogled na Drinu, Jezero Perućac, Zaovinsko jezero itd. Imali smo prilike  da obidjemo i  Manastir Raču jedan od naših najstarijih i najlepših manastira koji datira još iz 13 veka , mnogo puta rušen i obnavljan a poznat je  po tome što je za vreme drugog svetskog rata u svojim podrumima sačuvao Miroslavljevo Jevandjelje naš najstarije sačuvani pisani ćirilićni spomenik srpskog književnog jezika.
          Slobodno vreme koristili smo za druženje i društvene igre , a sva dešavanja smo beležili na fotografijama i kratkim filmovima koje svaki učesnik dobija na poklom kako bi na tenane mogao da ih pregleda i priseti se lepo provedenog vremena ovog leta. A možete i vi u ovom kratkom slideshow-u  ili u našoj galeriji.
          Sve što je lepo , kratko traje pa tako i ovaj naš Tenis Kamp. Niko nije primetio kada su se završile tri smene od po 10 dana , mesec dana kvalitetnog druženja sa novim i starim kamperima uz sport koji svi volimo,i prirodom koja nam je sve to omogućila učinili su nezaboravnim ovo Leto.Ostaje nam samo da vam poželimo uspešan nastavak teniske sezone.
        Do nekog skorijeg gledanja možda na  skijanju koje pripremamo za januar 2016- e  godine ili možda na sledećem  Letnjem Tenis Kampu  veliki Pozdrav od T.K. No Limits . Uživajte....:-)


sponzori