Nekad i sad

Teniski klub No Limits je osnovan 21.09.2003 godine i od tada je član TSS-a i TSB-a. Do 2007. godine svoju delatnost je obavljao na dva terena u okviru sportskog centra Olimp, kada je preseljen u Ulicu Milana Rakića broj 76, gde je radio do kraja 2014,kada je zbog privodjenja zemljišta nameni morao da se premest

Od  08.04.2019. ponovo aktivnosti obavljamo na terenima SC.Olimp na Zvezdari .

Obzirom da je klub prebačen u SC.Olimp dalji tekst je informativnog karaktera. 

Od svog osnivanja pa do danas klub se uspešno bavi popularizacijom tenisa. U svim uzrasnim kategorijama.Počev od najmlađih koji kroz teniske školice sticu prva znanja, preko takmičara koji svoje znanje uspešno proveravaju po turnirima, do rekreacije koji uživaju do poznih godina u ovoj lepoj igri.

Klub ima dva teniska terna, ugostiteljski objekat, parking…

U klubu se sa najmlađim članovima radi po preporuci ITF-a po programu Play&Stay sa mini mrežama i mekanim lopticama. Na našim terenima održavaju se turniri iz kalendara TSB-a, tzv. 10s turniri (crveni I narandžasti nivo).

    

Tereni

Klub raspolaže sa dva teniska terena u letnjem periodu (podloga: veštačka trava i beton), u zimskom periodu teren sa veštačkom travom je u balon hali.

Oba terena su osvetljena reflektorima.

   

Kaffe NO LIMITS

Caffe No Limits – fun club …druženje, zabava, tennis… Bežični wireless internet Iznajmljivanje lokala za razne proslave i rođendane! Sve što poželite imate na jednom mestu.

Poklonite sebi, vašoj deci, prijateljima I poznanicima nezaboravne trenutke sportskim I zabavnim sadržajem u kaffe-u teniskog kluba No Limits.

  


 


Oprema i španovanje

Mogućnost nabavke YONEX teniske opreme (reketi, grifovi, žice, loptice, torbe, patike…) po klubskim cenama

Španovanje reketa na elektronskoj mašini - veliki izbor žica - kvalitetno, brzo i povoljno

 

Rekreacija

TK No Limits vodi brigu I obezbeđuje dobre uslove za rekreativce… … organizujemo turnire, sparing meceve, individualne I grupne čašove za članove kluba…

U planu su dva turnira u jesenjem periodu : turnir u singlu i turnir dublova. O ovom dešavanju bićete blagovremeno obavešteni u prostorijama kluba I na internet stranici vesti.

   

 

 

 

sponzori